januar 2014

Årets 5. treningsuke

God mandag sprekinger!  Tenk at årets 5. uke allerede er i gang. Er det bare jeg som føler at det er fredag før jeg vet ordet av det? Det gjelder å nyte hver eneste dag. Mandagen min startet allerede klokken syv. Jeg fikk inntatt en kopp te og to klementiner, ordnet og fikset meg og dratt av gårde på jobb. Ettersom det er planleggningsdag i barnehager rundt om i dag ble det nokså folksomt også. Koselig! Etter endt vakt var det lunsjtid og under kan dere se dagens. Ett ord; NAM! 

Jeg har også fått i stand ukens treningsprogram og gleder meg veldig til å starte. Den følelsen man får etter en ordentlig bra økt vil jeg ikke bytte for noe i verden. Hele kroppenføles sliten på en så herlig måte. Enig? Som planen sier er det duket for MRL (mage, rumpe & lår) i kveld etterfulgt av litt styrke på armene og jeg er klar, det kan jeg love! Er det noen andre som pleier å planlegge ukene sine med et treningsprogram? I så fall er jeg klar for å ta en titt. Ønsker alle en fin mandag videre! Klem!  

workout week nr. 2Da håper jeg alle har hatt en fin uke - den første i 2014. Jeg fikk i alle fall unnagjort 4 treningsøkter og synes det er en god start. Har hatt god motivasjon til å gjennomføre øktene hele uken noe jeg er veldig glad for. Nå gjelder det bare å holde treningsgleden og ikke minst lysten oppe. Har i tillegg holdt meg til planen om sunn mat og kun kos på lørdag. Jeg ble nettopp ferdig med neste ukes treningsprogram som dere kan se over. Ved å dele det håper jeg å kunne være til inspirasjon for noen. Jeg blir i alle fall ekstra motivert av å ha øktene bestemt på forhånd. Hvis noen lurer så skal jeg til Tromsø på fredag så derfor har jeg fri fra trening både fredag og søndag. Vet ikke helt hva jeg rekker når jeg er der oppe. Likevel går jeg inn med godt mot og slår til med en valgri økt på lørdag. Da gjenstår det båre å si at jeg gleder meg til den kommende uken for den tror jeg blir super. Er det fler som har laget treningsprogram for uka eller har satt seg noen mål? Klem! 

2 days into the first workout week of 2014

Hei dere! 

Jeg er så fornøyd! Har klart å holde meg til planen både i går og i dag og vil si jeg har fått en pangstart på uka og året. I går var jeg på MRL (mage, rumpe, lår) time og i dag fikk jeg unnagjort 30 minutter på mølla, en aerobic time og litt styrke før klokken var 11. Har også kun spist sunt de siste dagene og energinivået har allerede steget et lite hakk. Nedenfor ser dere dagens lunsj bestående av; bringebær, blåbær, müsli og yoplait 0% vaniljeyoughurt. Et sunt og veldig godt måltid. Jeg gleder meg allerede til resten av denne uken og er supermotivert for å stå på.