Me, Myself & IJeg heter Emilie er opprinnelig fra Oslo og kom til verden en tidlig novemberdag i 1994. Jeg går nå i mitt 19 år og har med det fullført 13 års skolegang der de tre siste bestod av studiespesialisering med realfag. Jeg kommer fra en liten familie og ble allerede lenge før fødselen tildelt en fantastisk gave. Gaven jeg fikk var en tvillingsøster som jeg er så heldig å ha delt hele livet mitt med og som jeg ufattelig glad i.
Thilde og jeg ble født med kun 2 minutters mellomrom der hun var først ut. Likevel er hun 10 cm høyere enn meg, så 2 minutter er ingen tid å tulle med.  


Thilde & meg  ♥ 

Vi er begge to glad i å trene og har vært aktive innen håndball i over 10 år. Nå jobber vi på et treningssenter og nyter et friår før studentlivet blir et faktum. Hva jeg skal studere er jeg fortsatt usikker på og det samme er Thilde, så hvem vet, kanskje blir studietiden en livsepoke som skiller oss mer enn noen gang. Når jeg ikke er på jobb eller på trening så liker jeg å være med venner og kjæresten min. Vi har vært sammen i litt over 2 år og han er en fantastisk gutt jeg virkelig setter ufattelig stor pris på å få dele så mye som jeg gjør med. 

Jeg har et stort hjerte for reising. Jeg elsker alt fra shoppingturer til London til late dager på en strand nær middelhavet. Bildene over er fra Spania i fjor. Var sammen med min beste venninne i over en uke for å dømme en cup i Spania og vi opplevde så mye på den korte tiden. Alt fra strandliv og tradisjonelle matretter til en nydelig innsjø (bildet øverst til venstre) og fin kultur. Jeg er ikke svært bereist men har i løpet av mine snart 2 tiår vært i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, England, Hellas, Spania & Tyrkia. 

På denne bloggen vil jeg skrive om mitt liv der en stor del av det er; venner, kjæreste, foto, mote & trening. Jeg vil også komme med tips dersom jeg skulle ha noen gode på lager. Håper du liker det du ser og at du vil følge mitt liv gjennom bloggen. 

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG!  ♥ 

Én kommentar

Postet av: Julie Christophersen
Dato: 26.08.2013 Klokken: 14:19 -


Verdens søteste jenter! :D <3 <3

Skriv en ny kommentarhits