Mitt fantastiske år 2012

Nå går 2012 mot slutten og vi går om ikke lenge inn i 2013. Året som har gått har bestått av både tårer og latter, oppturer og nedturer, gleder og sorger. Det har nesten vært som å leve i et lite eventyr til tider. Jeg skal benytte anledningen til å oppsummere et  fantastisk og veldig spesielt år. 

I løpet av 2012 år jeg gått inn i mitt 18 år her på jorden, jeg har blitt voksen, eller i hvert fall i teorien. Året har bydd på utfordringer, jeg har flere ganger måttet presse meg selv litt over grensa. Jeg har i løpet av året:

- Fått meg  jobb
- Tatt båtførerprøven
- Fylt 18 år
- Tatt førerkort 
-  Begynt på siste året på videregående
- Vært på utallige cafébesøk
- Spist en del på restaurant
- Vært våken en hel natt kun for å se på en serie
- Hatt filmkvelder med venninner og kjæresten min 
- Vært på sverigeturer.
- Fått mange fine gaver
- Forandret rommet mitt.  

 

Når det kommer til reiseåret 2012 vil jeg si at det er nokså innholdsrikt. Jeg har vært i Torellano, i Barcelona, på Kreta og på Gran Canaria. 

Torrellano, Spania 2012
Denne turen var uten familien, kun med min beste venninne Julie og en annen dommerkollega. Vi dro nedover til Spania for å dømme Torrellanocup og ha noen dager ferie. Dette var en utrolig opplevelse for meg. Vi dømte mange kamper med forskjellige lag fra hele verden, til og med fra Brasil. Det var utrolig morsomt å se hvordan de forskjellige lagene spilte på forskjellige måter og ikke minst selve spillegleden som var enorm, mye større enn den man vanligvis ser her hjemme. Vi møtte mange nye mennesker og noen av dem har vi fortsatt kontakt med og de har blitt gode venner. Etter cupen var avsluttet dro vi videre til et sommerhus der vi var så heldige å få bo noen dager. Han som eide huset viste seg å være arrangøren for Haslum cup og med det var vi også med i den cupen. Hvor mange cup'er vi har dømt i gjennom året har jeg rett og slett ikke tellingen på, men det er en del i tillegg til seriekampene. VI har utviklet oss masse i løpet av dette året og jeg gleder meg til et nytt dommerår med verdens beste venninne og makker, Julie! 


Barcelona 2012

Turen til Barcelona var en skoletur med spanskklassen. Vi bodde hos vertsfamilier hele uka, gikk på skolen hver dag, besøkte kjente steder på kveldene og koste oss masse. Det å bo hos en vertsfamilie som kun snakket spansk var veldig spennende. VI lært masse i løpet av de få dagene rett og slett fordi vi ikke hadde noen annen mulighet til å kommunisere enn å bruke språket. Skolen vi gikk på var fin og det var flinke lærere. Det aller mest spennende skjedde på kveldene da vi besøkte fine og kjente steder. Vi var blant annet på Camp Nou og så kamp også besøkte vi La Segrada Familia. Det var en helt super tur. 

 

Kreta, Hellas 2012


Turen til Kreta var med familien. Det var en to ukers lang ferietur der vi koste oss natt og dag. Det var varmt og deilig, sola skinte fra skyfri himmel og det var 28 grader i vannet. Vi spiste masse god sydenmat og nøt varmen og ferieidyllen. Jeg fikk shoppet en del på denne ferien og ellers ladet batteriene. 

 

Gran Canaria 2012Turen til Gran Canaria var helt super. Det var en kjærestetur som var kjempekoselig og som bestod av utallige hyggelige og positive ting. Vi var i en dyrepark som dere ser over der vi så på mange kule og søte dyr. Vi var også blant annet på delfin- og rovfuglshow. Vi koste oss med sol og varme og spiste god mat hver eneste kveld. En skikkelig energiboosttur. HERLIG 

 

Jeg har også selvfølgelig  gjort mye annet forskjellig i 2012, men det jeg har nevt her er det jeg husker best. Jeg sitter igjen med en deilig følelse på at året har vært innholdsrikt, lærerikt og rett og slett fantastisk. Nå holder jeg på å lage en plan for neste år med alt fra nyttårsforsetter til ønskede reisemål. Jeg gleder meg sånn til et helt nytt og forhåpentligvis enda bedre (hvis det går an) år. 

Hvordan har ditt år 2012 vært?

- Emilie

 

Ingen kommentarer

Postet av: Tiril-Marie - kommenterer ALLTID tilbake!
Dato: 30.12.2012 Klokken: 18:57 - http://tmm.blogg.no


Herlige bilder! ^^ Virker som du har hatt ett fantastisk år :D

2012 for meg, har vært helt ok egentlig :)
Postet av: Ronja
Dato: 31.12.2012 Klokken: 01:04 - http://ronjaha.blogg.no


Utrolig mange fine bilder!

Skriv en ny kommentarhits