"Be a good team player and you will succeed"God kveld vakre lesere! ♥  Første skoledag etter sommerferien er overstått, timeplanen er mottatt og gjensynsklemmene er delt ut. Vi hadde også besøk av en kjent fotballkeeper som holdt foredrag for oss. Selveste Erik Thorstvedt snakket om hvordan man på best mulig måte kan være en god lagspiller. Han brukte fotballen som lagsport til å formidle at det er viktig å spille på lag med klassen sin også snakket han masse om hvordan man på best måte kan fremme sine klassekamerater. Han tok med andre ord opp et veldig viktig tema og fremførte det på en veldig kreativ, morsom og fin måte. 

Etter skolen dro jeg rett på Active treningssenter med to venner og unnagjorde drøye 7 km på mølla før jeg måtte løpe til bussen for å ikke komme for sent til jentene jeg og to til trener. De har i år blitt jenter 9 (j9) og skal begynne å spille 6'er håndball, så det var det vi trente på i dag. Kjempegøy å se treningsglede hos dem og ikke minst se hvor flinke de er og at de nesten ikke har glemt noe i sommerferien. 

Nå har jeg endelig fått i meg litt middag og skal snart legge meg i sengen for å se en eller to episoder av "Sex And The City" og rett og slett bare kose meg resten av kvelden. 

Har du hatt en fin dag? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarhits