"The tans will fade, but the memories will last forever."

I dag er siste dagen av en eventyrlig 8 ukers lang sommerferie. Sommeren 2012 er en sommer jeg kommer til å huske med gode minner for resten av livet. Denne sommeren har vært: "The summer of my life" hvis jeg får lov til å si det selv. Jeg har fått lov til å være med på og oppleve så utrolig mye spennende og morsomt.  Samtidig har jeg vært flink og gjennomført målene jeg satt meg før ferien. 

Ferien startet rolig her hjemme i 2 uker med gode venner, morsomheter og lange sommerkvelder. Det var turer til vakre Tjøme og Verden ende, middager med gode venner på Brygga, kinoturer, byturer cafébesøk, nattbading i 15 grader, Sverigetur og jeg fikk tatt båtførerprøven og fikk båtførerbeviset. 


Litt av godteriet fra Sverigeturen..

De to ukene bare fløy avgårde og tiden var endelig inne for turen jeg hadde gledet meg til så alt for lenge til. Jeg skulle til Spania med en herlig jente,  min beste venninne og makker. Vi dro hele den lange veien ned til Torrellano for å dømme cup i 5 dager etterfulgt av 6 dager med ferie. Vi møtte mange nye mennesker og ble aller best kjent med 2 spanske gutter som også var makkere. Vi fikk sjekket ut Spanias uteliv en lørdagskveld, dømt så mange kamper at vi så vidt klarte å gå, lakket om neglene nesten hver eneste kveld, spist den spanske nasjonalretten "Paella", jeg fikk praktisert språket og lært masse, vi spiste verdens største is, vi så en grønn innsjø, vi var på tivoli og vi fikk shoppet så mye at vi klarte å ha overvekt på veien hjem... Det var en fantastisk tur 

Vi kom oss hjem igjen og jeg måtte finne frem min effektivitet og vaske klær og pakke om.  Allerede tre dager senere gikk turen videre til Rethymnon og Kreta, et sted jeg har vært 10 ganger til sammen. Denne gangen skulle jeg være der 16 dager, og det ble 16 varme og koselige. Vi var ute på restaurant og spiste god mat hver eneste dag, vi badet masse i det varme havet, vi solte oss og vi gjorde det late sydenturister flest gjør. 


Kreta 2012 

Nå har jeg vært hjemme, eller det vil si jeg har bodd hos Magnus i 5 dager og vært hjemme i 4 dager og er klar for skolestart. Skal begynne på 3. året på videregående studiespess og ser frem til siste året før jeg selv kan velge hva som kommer til å skje. Skal bli både deilig, trist og litt skummelt å ta sine egne valg og å gå sine egne veier etter dette skoleåret.  Men det er enda lenge til, først må det jobbes hardt for å oppnå gode resultater dette skoleåret. 

Har du hatt en fin sommer? Hva skal du gjøre  denne høsten?

Ingen kommentarer

Postet av: Pernille - foto og skriving for livet
Dato: 19.08.2012 Klokken: 10:58 - http://pernillelc94.blogg.no


Høres ut som du har hatt en kjempefin ferie <3 Skulle ønske jeg også kunne vært i varmere strøk enn det sommeren i Norge har gitt oss. Men ferien har vært fin for det :)

Utover høsten skal jeg mest sannsynlig ta 3. klasse over to år på mk.
Postet av: EWELZ- KOMMENTERER ALLTID TILBAKE
Dato: 19.08.2012 Klokken: 18:56 - http://ewelz.blogg.no


Ja så bra at jeg ikke kommer til å glemme den :)

Skriv en ny kommentarhits